Co. εξοπλισμού Bluetrend (Σαγκάη) βιομηχανική, ΕΠΕ.

Είμαστε προμηθευτής καλής ποιότητας της ηλεκτρικής μηχανοποιημένης ενεργοποιητές βαλβίδας πεταλούδων από την Κίνα.

Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠολυ ενεργοποιητές στροφής

Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων

Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων

  • Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων
  • Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων
Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ACKO
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Akc-O3 ...... 300
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη αντάξια συσκευασία θάλασσας
Χρόνος παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα την εβδομάδα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τροφοδοσία: 220Vac, 50/60 Hz 380Vac, 50/60 Hz Ύφος ελέγχου: ON/OFF
ON/OFF πρότυπο: AKC/AKM-O3 ...... 300 Ροπή: 20NM ....... 2030NM
όνομα: Πολυ ενεργοποιητές στροφής Χρώμα: γκρί
Υψηλό φως:

Πολυ ηλεκτρικός ενεργοποιητής στροφής

,

χρησιμοποιημένος μηχανή ενεργοποιητής βαλβίδων

 

 
 Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων
 
 
 
Επισκόπηση
 
    Σε πολλές περιοχές όπως τα νησιά, τα οροπέδια, οι ποιμενικές περιοχές, η έρημος Gobi, και οι μακρινές ορεινές περιοχές, ο έλεγχος των βαλβίδων δικτύων σωλήνων τροφοδοτείται συνήθως από τις φυσικές πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή ενέργεια και η αιολική ενέργεια. Εντούτοις, ένα σύστημα ανεφοδιασμού ηλιακής ενέργειας αποτελείται από μια ηλιακή φωτοβολταϊκή ενότητα κυττάρων, έναν ηλιακό ελεγκτή, μια μπαταρία (ομάδα), κ.λπ., και ένας αναστροφέας πρέπει να διαμορφωθεί για να αναστρέψει το άμεσο ρεύμα (DC24V) που παράγεται από την ηλιακή ενότητα σε ένα εναλλασσόμενο ρεύμα (AC220V) σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες. Η κανονική χρήση της βαλβίδας έχει τη δυσχέρεια του υψηλού κόστους και της χαμηλής αποδοτικότητας. Προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση για τις ηλεκτρικές βαλβίδες σε αυτούς τους ειδικούς τομείς, η επιχείρησή μας σχεδίασε και ανέπτυξε μια διανυσματικός-ελεγχόμενη μόνιμη αβούρτσιστη ΣΥΝΕΧΗ μηχανή μαγνητών βασισμένη στην τεχνολογία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος, και ανέπτυξε τη DZ σειράς ΣΥΝΕΧΟΎΣ ηλεκτρικού ρεύματος ηλεκτρική συσκευή βαλβίδων παροχής ευφυή μη καταπατητική. Τροφοδοτημένος από το πακέτο μπαταριών. Αυτό είναι ένα ευφυές ηλεκτρικό προϊόν ελέγχου βαλβίδων ενσωματώνοντας την τεχνολογία ελέγχου ΣΥΝΕΧΩΝ μηχανών, την απόλυτη τεχνολογία κωδικοποίησης, την προγραμματίσημη single-chip τεχνολογία, την υπέρυθρη τεχνολογία τηλεχειρισμού, την υγρή επίδειξη κρυστάλλου, το μαγνητικό διακόπτη ελέγχου και άλλη πρόσφατη τεχνολογία αυτόματου ελέγχου και την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής.


     DZ σειράς ΣΥΝΕΧΟΎΣ ηλεκτρικού ρεύματος ηλεκτρική συσκευή βαλβίδων παροχής η ευφυής μη καταπατητική χρησιμοποιείται κυρίως για τη βαλβίδα για τη γραμμική κίνηση των ανοίγοντας και κλείνοντας μερών, όπως η βαλβίδα πυλών, η βαλβίδα σφαιρών, η βαλβίδα διαφραγμάτων, η πύλη, κ.λπ., για το άνοιγμα, το κλείσιμο και τη ρύθμιση της βαλβίδας. Είναι μια αναπόφευκτη οδηγώντας συσκευή για τον τηλεχειρισμό, το συγκεντρωμένο έλεγχο και τον αυτόματο έλεγχο των βαλβίδων. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πλήρους λειτουργίας, αξιόπιστης απόδοσης, του προηγμένου συστήματος ελέγχου, του μικρού μεγέθους, της ελαφριών και κατάλληλων χρήσης και της συντήρησης.
Το προϊόν εξετάζεται από διάφορες δοκιμές απόδοσης, με τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοση και την κατάλληλη λειτουργία. Αυτή τη στιγμή, είναι το μόνο προϊόν ενεργοποιητών βαλβίδων ηλεκτρικό στην Κίνα που χρησιμοποιεί την παροχή ΣΥΝΕΧΟΥΣ ηλεκτρικού ρεύματος.
 
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 

1, χειρωνακτική λειτουργία


Άμεσα handwheels κίνησης (ή μεγαλύτερα πρότυπα και συνδεμένα handwheels που χρησιμοποιούνται σε AKM) παρέχουν την αξιόπιστη χειρωνακτική λειτουργία έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ο χειρωνακτικός/αυτόματος συμπλέκτης λουκέτων εξασφαλίζει ασφαλή λειτουργία ακόμα και όταν τρέχει η μηχανή.
Σημείωση: Η λειτουργία μηχανών προτιμάται πάντα εκτός αν η χειρωνακτική/αυτόματη λαβή είναι σκόπιμα κλειδωμένη στη χειρωνακτική θέση. Και η άμεση κίνηση και ανεξάρτητο προσανατολισμένο προς το εργαλείο handwheel έχουν μια επίδραση «σφυρηλάτησης» ελεύθερος-σειράς.

 

2, μη-παρεισφρητικές τοποθετήσεις


Όλα οι τοποθετήσεις και τα διαγνωστικά ενεργοποιητών εκτελούνται μέσω ενός σφραγισμένου παραθύρου ένδειξης, εξαλείφοντας την ανάγκη να αφαιρεθεί η κάλυψη στην περιοχή και να εκτεθεί ο μηχανισμός εσωτερικού ελέγχου.

 

3. Τοπικός έλεγχος


Οι διακόπτες ελέγχου τομέων και ο τομέας λουκέτο-τύπων/η στάση/η μακρινή επιλογή ενεργοποιούν τον εσωτερικό μαγνητικό διακόπτη καλάμων, που εξαλείφει την ανάγκη για έναν μέσω-άξονα που σφραγίδες ενάντια στην υγρασία.

 

4, έλεγχος θέσης


Το μαγνητικό σύστημα σφυγμού αίθουσα-επίδρασης μετρά ακριβώς και ελέγχει το ταξίδι του ενεργοποιητή χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε εργαλείων και διακοπτών.

 

5, το τελικό κιβώτιο


Το χωριστά σφραγισμένο τελικό κιβώτιο εξασφαλίζει την ακεραιότητα της μηχανοποιημένης σφραγίδας ακόμα και όταν ανοίγουν την τελική κάλυψη κιβωτίων για την καλωδίωση τομέων.

 

6, AKC/AKM ηλεκτρικά και κίνηση


Ο άξονας μηχανών και το σκουλήκι είναι ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλον για τη γρήγορη αντικατάσταση. Η χαμηλή αδράνεια, υψηλή μηχανή ροπής επιτρέπει στη μέγιστη ροπή για να επιτευχθεί γρήγορα αφότου αρχίζει η μηχανή, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία υπέρβαση κατά τη διάρκεια της μη-διέγερσης. Η σπείρα θερμοκρασίας έχει έναν ακριβή αισθητήρα θερμοκρασίας που είναι απρόσβλητος από την περιβαλλοντική θερμοκρασία και επιτρέπει στη μηχανή για να είναι στη βέλτιστη ικανότητα θερμότητας. Το μηχανοποιημένο τμήμα περιλαμβάνει μια συσκευή «σφυριών» ελεύθερος-σειράς που βοηθά να ανοίξει και να κλείσει την πέρα-σφιγγμένη βαλβίδα. Το εργαλείο σκουληκιών και το σκουλήκι βυθίζονται χωριστά στο λαδώνοντας πετρέλαιο για να ταιριάξουν τη μέγιστη διαφορά περιβαλλοντικής θερμοκρασίας.

 

7, εύκαμπτη σύνδεση κίνησης


Χυτοσίδηρος, υδατοστεγής κατοικία. Ένας απλός, αποσπάσιμος δακτύλιος κίνησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή στο μίσχο βαλβίδων για τη σύνδεση στη βαλβίδα.

 
 
 

Επίδειξη των ενεργοποιητών

Η οικογένεια AKC/AKM περιλαμβάνει μια μοναδική επίδειξη που αναπτύσσεται συγκεκριμένα για τις επιδείξεις ενεργοποιητών. Η μεγάλη οθόνη της επιτρέπει στους χρήστες για να δει εύκολα τη θέση βαλβίδων, τη ροπή και τα διαγνωστικά ελαττώματα από απόσταση. Το μοναδικό σύστημα επίδειξης με το σύστημα φωτισμού υποβάθρου παρέχει την υψηλή διαφάνεια υπό όλους τους όρους φωτισμού.

 

Υποστήριξη επίδειξης

ACKO αναγνωρίζει ότι οι τοπικές και μακρινές οδηγίες θέσης βαλβίδων απαιτούνται ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν είναι κλειστή η δύναμη ενεργοποιητών. AKC/AKM έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία για να διατηρήσει και να ενημερώσει τις οδηγίες θέσης βαλβίδων όταν είναι κλειστή η δύναμη. Η καταγραφή στοιχείων υποστηρίξεων δύναμης επίσης όταν είναι κλειστή η δύναμη.

 

Οργάνωση

Με τη ρύθμιση, τη ρύθμιση και την εξέταση του ασφαλούς αφ' εαυτού υπέρυθρου ρυθμιστή AKC/AKM, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εισαγάγουν τη διαμόρφωση του ενεργοποιητή μέσω της επίδειξης.

 

Διαγνωστικές πληροφορίες για την οθόνη

Οι τρεις περιοχές επίδειξης του LCD μπορούν σαφώς να επιδείξουν τις πληροφορίες συναγερμών των βαλβίδων, των συστημάτων ελέγχου και των ενεργοποιητών.

 

Οθόνη βοήθειας

Ο ρυθμιστής AKM μπορεί να ρωτήσει όλες τις καταστάσεις του τρέχοντος ενεργοποιητή στις επιλογές ερώτησης θέσης, έτσι μπορεί να αναλύσει το σήμα ελέγχου, τη θέση βαλβίδων και ενεργοποιητών και την ένδειξη της θέσης σε πραγματικό - χρόνος και κατά ομάδες.

 

Προδιαγραφές

 
3-Phase ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος 1-φάση ρεύμα εναλλασσόμενου ρεύματος
Τάσεις (Β) Συχνότητα (Hz) Τάσεις (Β) Συχνότητα (Hz)
220 230 240 380 400 415 500 50 220-250 50
400 460 480 60 110 115 120 240 60

 

1. Σήματα εισαγωγής: 4mA~20mA 1VDC-5VDC 2mA~10mA 0.5VDC-2.5VDC 24VDC σφυγμός ή ηλεκτρικό επίπεδο

2. Βασικό λάθος: ≤+1.0%

3. Λάθος επανάληψης: ≤1% (σειρά AKM, AKJM), ≤3% (σειρά AKC, AKJ)

4. Deadband: 0.1%~9.9% (σειρά AKM, AKJM)

5. Περιβαλλοντική θερμοκρασία: - 40%℃~+70℃

6. Περιβαλλοντική υγρασία: ≤95%

7. Αντίσταση μόνωσης: >50MΩ μεταξύ των τερματικών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και της κύριας περίπτωσης >50MΩ μεταξύ των τερματικών εισαγωγής και της κύριας περίπτωσης >50MΩ μεταξύ των τερματικών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και των εισαγμένων τερματικών

8. Ένταση μόνωσης: Στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380VAC, δεν υπάρχει καμία διακοπή ή ανάφλεξη πυρκαγιάς όταν αντίστοιχα επηρεασθε'ν 2000V/50Hz μεταξύ των τερματικών εισαγωγής και των τερματικών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ή 500V/50Hz μεταξύ των τερματικών εισαγωγής και της κύριας περίπτωσης πάνω από 60 δευτερόλεπτα

Το υπέρυθρο εργαλείο ρύθμισης συμφωνεί με το explosionproof σημάδι: Exia llCT4

 
    

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

 

Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων 0

 

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

 

Γκρίζοι πολυ ενεργοποιητές στροφής με 20NM - η ροπή 2030NM, μηχανή ενεργοποίησε τον ενεργοποιητή βαλβίδων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Bluetrend (Shanghai) Industrial Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. karen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)